Ouderdom komt met bewegen!

FysioFitApp voor zorginstellingen en bedrijven

FysioFitApp voor zorginstellingen en bedrijven

Met de FysioFitApp voor zorginstellingen, geven wij zorginstellingen de mogelijkheid om zelf programma’s te maken die huiskamers en/of groepen afgespeeld kunnen worden. Dit kan uiteraard ook ingericht worden door FysioFitApp zodat er alleen maar afgespeeld hoeft te worden.

Elke klant heeft een eigen omgeving waarin een bewegingsagoog, een fysiotherapeut e.d. uit een grote hoeveelheid categoriseerde oefeningen een programma kunnen samenstellen. Deze kunnen zodra ze afgerond zijn, worden afgespeeld door een gebruikers aan de voorkant van de applicatie. De applicatie is nu nog een webapplicatie, maar wel af te spelen (fullscreen) in een webbrowser, of op een tablet met of Apple IOS of Android.

Op dit moment wordt het programma wat afgespeeld wordt automatisch via een aftel filmpje aan elkaar gekoppeld. Dit betekend dus een programma kiezen, op fullscreen zetten en afspelen. Pas aan het einde van het gehele programma moet je weer in de applicatie doorklikken. Dus ongeacht hoeveel video’s er ook in het programma zitten, hij loopt gewoon automatisch door.

ipsum

Intro filmpje

Toelichting gebruiker applicatie

Toelichting gebruiker applicatie

Hieronder geven we een aantal hightlights weer die je in de applicatie kunt verwachten alszijnde zorginstelling.

Een zorginstelling afhankelijke admin gedeelte waarin je alles met betrekking tot de instelling kunt beheren.

Het maken en beheren van routines (set van video’s) die uiteindelijk door gebruiker afgespeeld kunnen worden in het portaal.